B&B Rendezvénytechnika 

 

Rendezvények hangosításával 2010 óta foglalkozunk intenzívebben.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma már bátran tudjuk vállalni különböző rendezvények hangosításának, és egyéb technikai eszközök biztosítását, legyen az születésnapi party, esküvő, bál, falunap, vagy kisebb városi rendezvény.

Tevékenységünket családi vállalkozás formájában végezzük, adott esetben társvállalkozásokkal. 

Minden esetben technikai lehetőségeinkhez mérten vállaljuk a munkát, hiszen a minőség és a megrendelő elégedettsége a fő célunk. 

 

 

 

Nálunk a minőség az elsődleges szempont!
Rendezvényeket általában szemből hangosítjuk a tökéletes hangzás érdekében. Line Array rendszert alkalmazunk, mellyekkel nagyobb távolságra tudjuk a hangot "kivetíteni". Rendszereinkre különös odafigyeléssel vagyunk. A hangszórók védelméről és a sávok vezérléséről rendszerprocesszor gondoskodik.

Saját erőből maximum 10 kW RMS front teljesítményt tudunk elérni. Ez 2 db dupla 18" subot és 8 db top ládát jelent dB Technologies minőségben.

Technikai berendezésünk mindegyike megfelel a jogszabályokban előírt követelményeknek!

Helytől és eseménytől függő hangosító szetteket viszünk, ezért kérjük minél pontosabban megadni a rendezvény jellegét, helyét, áramforrást, a fellépő zenekarok, formációk nevét és a várható nézőszámot

Szükség esetén színpadot, színpadfedést és rendezvénysátrat is tudunk biztosítani. Illetve társvállalkozásainkkal komplex szolgáltatásra is képesek vagyunk, így adott esetben a rendezény szervezésében is tudunk segíteni (fotós, videós, tűzijáték, hangtechnika, fénytechnika).